13 okt

VSZ komt met Deels Verzekerd Verzuimverzekering

Persbericht

Nijmegen 13 oktober 2021VSZ, aanbieder van verzekeringsoplossingen binnen sociale zekerheid, biedt vanaf heden een Verzuimverzekering. Uniek hieraan is dat ook hier de mogelijkheid bestaat om het risico gedeeltelijk af te dekken. Net zoals voor de Ziektewet en WGA verzekering, biedt VSZ de optie ‘Deels Verzekerd’. Gecombineerd met de andere producten, biedt VSZ hiermee een integrale oplossing op het gebied van inkomensverzekeringen aan haar adviseurs;  vanaf de eerste ziektedag tot en met het twaalfde ziektejaar waarbij de dienstverlening is inbegrepen in de oplossing. Naast de mogelijkheid om te kiezen voor de Deels Verzekerd oplossing, met 25%, 50% of 75% dekking, is natuurlijk ook een conventionele oplossing mogelijk.

Met de Deels Verzekerd Verzuimverzekering biedt VSZ haar adviseurs de mogelijkheid om werkgevers een uitgebreider aanbod te doen. Verzuim wordt hiermee voor zowel de klant als de adviseur vanuit één loket georganiseerd.

Ruud van Gerwen, managing director Acture Groep en verantwoordelijk voor VSZ: ‘we merken door de coronacrisis en uit de gesprekken met adviseurs dat er meer behoefte is om verzuimkosten structureel af te dekken. En flexibel. In plaats van een vaste eigen risico periode hebben we als specialist Deels Verzekerd op deze methode doorgebouwd. Bovendien is het de eerste belangrijke stap naar een nieuw platform voor adviseurs en hun klanten, waarbij wij uiteindelijk een volledige 12-jaarspropositie met meerdere risicodragers gaan aanbieden aan onze adviseurs’. 

Onderwerpen

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

VSZ Assuradeuren

Bel mij terug

Wij bellen terug wanneer het u uitkomt. Laat uw gegevens en gewenste tijdstip achter en wij brengen u op de hoogte.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.