Over VSZ

info@vszassuradeuren.nl

Binnen 5 werkdagen reactie

088 488 4000

Bereikbaar van 8:30u tot 17:30u.

VSZ Assuradeuren

VSZ staat voor Verzekeren Sociale Zekerheid. VSZ is als gevolmachtigd agent aanbieder van verzekeringsoplossingen binnen de niche van sociale zekerheid. Wij hebben de bevoegdheid om oplossingen van diverse risicodragers onder eigen label te voeren. VSZ is in 2013 opgericht door mensen met jarenlange ervaring in het privaat uitvoeren en verzekeren van sociale zekerheid. Onze kennis en ervaring stellen wij in dienst van productontwikkeling en uitvoering geven aan sociale zekerheid.

VSZ, onderdeel van Acture Groep
Acture Groep is een uniek collectief van innovatieve specialisten op het gebied van sociale zekerheid. Elk label binnen de groep bedient zijn eigen marktsegment en brengt zo specifieke kennis en expertise in. Wat ons verbindt is een voortdurend streven naar nieuwe ideeën, producten en diensten. We hebben een helder uitgangspunt: het hebben van werk is de beste sociale zekerheid. Daarmee willen wij een bijdrage leveren dat iedereen naar kunnen kan meedoen in onze maatschappij. 

Intern beloningsbeleid
Onze medewerkers hebben een vast en marktconform salaris, met een transparante salarisgroeisystematiek op basis van persoonlijke ontwikkeling. Het aantal adviezen of afgesloten producten heeft geen invloed op de (financiële) groei van een medewerker. 

 • Salaris: een marktconforme beloning waarbij een medewerker afhankelijk van functietype en ervaring wordt ingedeeld in een salarisschaal. Er geldt een vakantietoeslag van 8% per jaar.
 • Variabele beloning: voor enkele functies geldt de mogelijkheid om jaarlijks een eenmalige beloning ter hoogte van maximaal 8% op jaarbasis te ontvangen op basis van behaalde resultaten en persoonlijke ontwikkeling.

Fraudebeleid
Bekijk hier ons fraudebeleid. 

Onze volmachten

 • ASR Schadeverzekering
 • Axis Specialty Europe
 • Goudse Schadeverzekeringen
 • iptiQ Life
 • Lloyd’s Insurance Company
 • Markel Insurance
 • Nationale Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij
 • Quantum leben
 • SI Insurance
 • Starr Europe Insurance Limited
 • Tokio Marine Europe

Reactietermijnen
Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van onze reactietermijnen. Wij hanteren in de onderstaande gevallen de volgende reactietermijnen:

 1. Indien u een informatieverzoek indient over uw bestaande en/of nieuwe verzekeringen, dan krijgt u binnen 5 werkdagen antwoord.
 2. Indien u een aanvraag indient voor het accepteren van een nieuwe verzekering of het wijzigen of opzeggen van een bestaande verzekering, dan krijgt u binnen 10 werkdagen antwoord.
 3. Indien u een verzoek indient tot het verstrekken van verzekeringstechnische opgaven en documenten, zoals: polissen en verzekeringsbewijzen (nieuwe en bestaande verzekeringen), dan krijgt u binnen 5 werkdagen antwoord. 
 4. Indien u een schade bij ons in behandeling geeft of een verzoek om een verzekeringsuitkering bij ons indient, dan krijgt u binnen 5 werkdagen antwoord.
 5. Indien u een klacht bij ons indient, dan krijgt u binnen 2 werkdagen een ontvangstbevestiging en binnen 10 werkdagen een inhoudelijk antwoord.
Onze reactietermijnen gelden niet voor de totale doorlooptijd van het proces. De reactietermijnen hebben betrekking op het eerste, inhoudelijke, antwoord aan u. Als u om aanvullende gegevens wordt gevraagd u reageert hierop, dan gaat de reactietermijn opnieuw in. Gerekend vanaf de datum waarop de reactie van u door ons is ontvangen. 

Mochten we meer tijd nodig hebben, dan zullen we u dit zo spoedig mogelijk laten weten en zullen een datum afgeven waarvoor we inhoudelijk op uw vraag of verzoek gereageerd hebben. 

VSZ Assuradeuren
Burgemeester Haspelslaan 27, 1181 NB Amstelveen
088 488 4000
info@vszassuradeuren.nl
ING NL07 INGB 0006 5687 34
ABN NL91 ABNA 0248353357
K.v.K: 33255967
AFM: 12042328
BTW: 826214587B02