Ziektewet Deels Verzekerd

relatiebeheer@vszassuradeuren.nl

Binnen 5 werkdagen reactie

088 488 4000

Bereikbaar van 8:30u tot 17:30u.

Door fors gestegen Whk-premies is Ziektewet eigenrisicodragen voor uitzendbedrijven aantrekkelijker dan ooit tevoren. De Ziektewet Verzekeringsoplossingen bieden het uitzendbureau naast de gebruikelijke conventionele 100% dekking, de unieke mogelijkheid om het risico voor de ziektewet deels te verzekeren. Dit levert niet alleen een gunstige verzekeringspremie op, u profiteert ook direct van een financieel voordeel als uw schadelast laag is. Op basis van de financiële positie bepaalt u samen met het uitzendbureau het risico wat men zelf loopt.

Uitvoering Ziektewet door topspecialisten

VSZ maakt onderdeel uit van de Acture Groep. Een uniek collectief van innovatieve specialisten op het gebied van sociale zekerheid. Hierdoor profiteert het uitzendbureau altijd van uitvoering door topspecialisten. Bij Ziektewet Verzekeringsoplossingen is dat Acture. Zij zijn in staat zowel de ziektebegeleiding en re-integratie, als de uitbetaling van uitkeringen te verzorgen. Dankzij onze korte lijnen en gezamenlijke innovatiekracht kunnen we het uitzendbureau maximaal ontzorgen.

Conventionele 100% Dekking

Voor uitzendbureaus met een loonsom tot ongeveer € 3,5 miljoen bieden wij een conventionele verzekeringsoplossing waarbij het risico voor 100% is afgedekt. De voordelen van deze oplossing op een rij:

 • Het financiële risico van de uitkeringen aan de medewerkers en de uitvoeringskosten zijn voor 100% afgedekt;
 • Onze overstap service zorgt voor een eenvoudige omzetting naar onze verzekering en dienstverlening;
 • Het uitzendbureau heeft geen omkijken naar de uitbetaling van de uitkeringen, dit regelen wij;
 • Als eigenrisicodrager is het uitzendbureau verantwoordelijk voor de ziektebeoordeling, begeleiding en re-integratie. Wij nemen die helemaal uit handen;
 • Met Acture als markleider is de verzuimbegeleiding in best mogelijke handen.

Ziektewet Deels Verzekerd, uniek in de markt

Wij bieden Ziektewet Deels Verzekerd aan als het uitzendbureau een loonsom heeft vanaf € 3,5 miljoen. Het uitzendbureau neemt zelf een percentage van de uitkeringen voor z’n rekening. De eigen risico percentages waaruit u kunt kiezen zijn:

 • 25%
 • 50%

Met een eigen risico bespaart het uitzendbureau verzekeringskosten en profiteert direct bij een lage schadelast. Het eigen risico creëert direct een voordeel op de cash flow positie. Op basis van het klantprofiel bepaalt u samen het eigenrisico dat past.

Laagst mogelijke kostprijs voor uitzenden

Door het risico deels te verzekeren, betaalt het uitzendbureau een lagere premie én realiseert men optimale beheersing van de schadelast. Men spaart (veel) premie uit en is dus verzekerd van de laagst mogelijke kostprijs voor uitzenden, de concurrentiepositie verbetert direct. Tegelijkertijd blijft het uitzendbureau financieel betrokken bij verzuim.

 • Het financiële risico van de uitkeringen aan de medewerkers en de uitvoeringskosten zijn optimaal afgedekt op basis van de specifieke situatie;
 • Onze overstap service zorgt voor een eenvoudige omzetting naar onze verzekering en dienstverlening.
 • Het uitzendbureau heeft geen omkijken naar de uitbetaling van de uitkeringen, dit regelen wij;
 • Als eigenrisicodrager is men verantwoordelijk voor de ziektebeoordeling, begeleiding en re-integratie. Wij nemen die helemaal uit handen;
 • Een hoog financieel voordeel door minder verzekeringskosten en het uitzendbureau heeft direct invloed en profijt van schadelastbeheersing;
 • Een eigen risico heeft een positieve invloed op de cashflow positie;
 • Met Acture als markleider is de verzuimbegeleiding in best mogelijke handen.

Interessant voor uw klant en interesse om samen aan de slag te gaan? Onze accountmanager gaat graag met u in gesprek. Maak een afspraak of bel met:

Marco Reekers, m.reekers@vszassuradeuren.nl, 06-20409423

André Hackmann, a.hackmann@vszassuradeuren.nl, 06-11218723

Overig