Wat doen wij?

VSZ realiseert verzekeringsoplossingen binnen de niche van sociale zekerheid en is marktleider eigenrisicodragerschap Ziektewetverzekering. VSZ levert financiële oplossingen die bedrijven en instellingen in staat stelt Eigenrisicodrager voor de Ziektewet te worden en dit risico privaat te verzekeren. Eigen risicodragerschap betekent verantwoordelijkheid voor werknemers. Niet alleen tijdens, maar ook na hun arbeidscontract. VSZ zorgt er hierbij voor dat het risico van ziekte is verzekerd en re-integratie is gewaarborgd.

VSZ gelooft in de drie-eenheid, verzekeren-uitvoeren-uitbetalen als het gaat om adequate private uitvoering van sociale verzekeringen.

VSZ ontwikkelt zelfstandig en in eigen beheer verzekeringsoplossingen. Daarnaast hebben we de bevoegdheid om oplossingen van diverse risicodragers onder ons eigen label onder te brengen. Dit levert voordelen op. Denk hierbij aan een snelle, en op maat gemaakte, polisafgifte of een deskundige schadeafhandeling. Daarnaast zijn wij als innovatieve onderneming flexibel in product- en dienstenontwikkeling. Voor een overzicht van aangesloten assurantieadviseurs, klik hier.

'Whitepaper 'Verzekeren Sociale Zekerheid'

Per 1 januari 2013 is de wet BeZaVa (Beperking Ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid Vangnetters) in werking getreden. Deze wet staat beter bekend onder de noemer ‘Modernisering Ziektewet’. Hoe kunt u als werkgever nu al inspelen op de aankomende veranderingen? En hoe kunt u hier op korte termijn al financieel voordeel bij behalen? Is het mogelijk om eigen risicodragerschap Ziektewet te verzekeren? De whitepaper 'Succesvol privaat uitvoeren van Sociale Zekerheid' geeft antwoord op deze vragen.

Direct contact met VSZ