VSZ Juridische Helpdesk

Heeft u een samenwerking met VSZ? Dan kunt u gratis gebruik maken van de Legal Services van Van Beem De Jong Advocaten. Deze Legal Services bieden voordelen voor u én voor uw klanten.

Wij werken hiervoor samen met Van Beem De Jong Advocaten, dat landelijk bekend staat als dé specialist voor het intermediair in de verzekeringsbranche.

Weten voor welke vragen u terecht kunt? Download hier het dienstenoverzicht.

Gratis juridische helpdesk

Heeft u een vraag? Bijvoorbeeld over uw zorgplicht? Of omdat u een portefeuille gaat overnemen? Of heeft uw klant misschien een vraag over de dekking onder zijn polis waar u niet meteen uitkomt? VSZ biedt u kosteloos gebruik van de juridische helpdesk van Van Beem De Jong Advocaten aan, zodat u en uw medewerkers telefonisch of per e-mail kunnen sparren. Zo werkt u efficiënter. En houdt u dus meer tijd over om u te richten op uw klanten.

Second opinion service

Wijst een aanbieder een claim af? En is uw klant het daar niet mee eens? Dan mag uw klant gratis gebruik maken van de second opinion service.

Deze service geldt ook voor rechtsbijstandszaken en voor claims onder polissen die NIET via VSZ zijn gesloten. Zo kunt u uw klant dus extra service en zekerheid bieden, zonder dat het u zelf iets kost.

Bijstand bij verzekeringszaken

Wordt uw klant aansprakelijk gesteld? Of heeft hij schade? Dan staat Van Beem De Jong Advocaten uw klant graag bij.

De advocaten van Van Beem De Jong Advocaten hebben jarenlange ervaring in het procederen over verzekerings- en aansprakelijkheidszaken. Zo weet u zeker dat de zaak van uw klant in goede handen is.

De intake en een beknopte haalbaarheids-analyse van de zaak worden gratis verricht. Heeft u specifieke vraag of een concrete zaak? Vul dan het contactformulier in.


 NB:

Uw juridische vraag wordt direct doorgeleid aan Van Beem de Jong Advocaten en valt onder het beroepsgeheim van de advocatuur. VSZ krijgt dus geen inzage in uw vraag of dossier en is ook geen partij bij de verdere afhandeling. De Legal Services zijn ook beschikbaar, voor vragen of zaken die geen verband houden met VSZ. 

Wilt u optimaal gebruik maken van deze service? Wijs uw personeel dan ook op deze mogelijkheid.  VSZ Legal Services is gratis voor aangesloten intermediairs. Indien er op enig moment kosten aan de dienstverlening van Van Beem de Jong Advocaten zijn verbonden ontvangt u altijd eerst een tariefvoorstel. 

 

Direct contact met VSZ