Ik ben adviseur

VSZ realiseert verzekeringsoplossingen binnen de niche van sociale zekerheid en is het private alternatief voor UWV. Onze kennis en ervaring stellen wij in dienst van een kwalitatief hoogstaande dienstverlening aan jullie als assurantieadviseurs, het geven van uitvoering aan sociale zekerheid en aan gezamenlijke product- en dienstontwikkeling. 

Kortom, VSZ biedt u als assurantieadviseur partnership door:

  • Leidend zijn in het bieden van innovatieve en transparante verzekeringsoplossingen binnen de niche van sociale zekerheid
  • VSZ zorgt ervoor dat assurantieadviseurs in staat zijn tijdige en goede advisering te geven aan haar relaties
  • VSZ is partner in het leverings- en adviesproces van de assurantieadviseur
  • VSZ en de assurantieadviseur biedt de werkgever de mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen sociale zekerheid binnen zijn onderneming effectief te organiseren

Wie als werkgever grip wil houden op zijn kosten, start met het managen van risico’s. Dit kan door eigenrisicodrager te worden voor de Ziektewet. Zelf de regie nemen is de beste manier om de kosten te beheersen en vormt de perfecte voorbereiding op de keuze voor een eventueel eigenrisicodragerschap Nieuwe WGA. Grip op het flexrisico is hierbij de sleutel: meer dan de helft van de WGA-instroom bestaat uit flexkrachten.

VSZ is marktleider op het gebied van de Ziektewet eigenrisicodragerschap verzekering.

Klanten van VSZ zijn assurantieadviseurs met sociale zekerheid als aandachtsgebied. VSZ werkt uitsluitend met aangesloten assurantieadviseurs en stelt zicht op als aanbieder van verzekeringsoplossingen binnen de niche van sociale zekerheid.

Indien u open staat voor een samenwerking met VSZ dan vragen wij u om contact op te nemen met één van onze Account Managers.

 

Marco Reekers

Account manager
E: m.reekers@vszassuradeuren.nl          
T: 06 - 20 40 94 23


André Hackmann

Account manager
E: a.hackmann@vszassuradeuren.nl
T: 06 - 11 21 87 23


   

Direct contact met VSZ